- Shift to Solarlogo shift to solar

Overdekte fietsenstalling

De overdekte fietsenstalling op het bedrijventerrein is vaak nog een onbenut stukje grond. Natuurlijk is het handig om een plek te hebben om fietsen netjes te stallen, maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk dan enkel een overkapping voor de fietsenstalling. 

Zeker omdat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van elektrische fietsen, is het van belang dat er meer oplossingen worden aangedragen voor het opladen van de fiets. 


Shift to Solar heeft als doel zoveel mogelijk bedrijven te voorzien van slimme, duurzame, laad- en energieoplossingen. Hiermee houden we rekening met het milieu en wordt het voor het personeel aantrekkelijker om met de fiets naar het werk te gaan. 

Fietsenstalling met zonnepanelen

Een fietsenstalling met zonnepanelen? Shift to Solar realiseert het voor u. Niet alleen zijn onze fietsenstallingen overdekt, ze zijn ook volledig circulair en verplaatsbaar. 

De laders zijn universeel, wat betekent dat ieder merk elektrische fiets opgeladen kan worden in de stalling. 


Voordelen overdekte fietsenstalling met zonnepanelen:

  • Groene energie om elektrische fiets op te laden.

  • Medewerkers laden de fiets gratis op.

  • Fietsenstalling is volledig recyclebaar.

  • Geschikt voor ieder type organisatie.

  • Onverwoestbaar en kan tegen slecht weer.

  • Universeel laden

  • Mee te verplaatsen bij een verhuizing


Bestaande fietsenstalling vervangen

Haal ook meer uit de fietsenstalling van je bedrijf! Kies ervoor de bestaande stalling te vervangen door een fietsenstalling overdekt met zonnepanelen. Stimuleer verduurzaming van het bedrijf en op de werkvloer, motiveer je personeel om fietsend naar het werk te gaan; goed voor de gezondheid en een positieve bijdrage aan het milieu! 


Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over hoe het bestelproces in zijn werk gaat? Lees gerust verder om meer te weten te komen.