Bestelproces

Heb jij interesse in een van onze duurzame laadoplossingen?

Neem contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken.  De oplossingen van Shift to Solar zijn altijd maatwerk. Wij kijken daarom samen naar de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen.

Installatie 

Een correct en veilige installatie is erg belangrijk. Het werken met elektrische producten kan namelijk gevaarlijk zijn, daarom adviseert Shift to Solar dat installatie altijd gedaan wordt door gecertificeerde monteurs. Je kunt een laadpaal installatie eenvoudig aanvragen bij het afronden van de bestelling. De installateur zal dan contact opnemen voor het doornemen van jouw situatie en het maken van een afspraak.

Offerte aanvragen?

Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst. Dit kan via de knop hieronder, per mail of telefonisch.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.