Over ons

Shift to Solar ontwikkelt, produceert en verkoopt solar overkappingen die geschikt zijn voor alle soorten elektrische auto’s en microverkeer, zoals e-bikes, e-steps en scootmobielen. Ook plaatsen we zonnepanelen op (bedrijfs)daken. We leveren in Nederland en België.

De ambitie van Shift to Solar is altijd geweest om te helpen aan een mooiere wereld. Daarom willen wij met onze solar fietsenstallingen en carports met zonnepanelen een bijdrage leveren aan de aantrekkelijkheid van steden en dorpen. De focus ligt steeds meer op milieu, verantwoord gebruik van grondstoffen en energie. We schuiven van verantwoord ondernemen naar circulair ondernemen.

We moeten grensverleggend denken en beslissingen durven nemen die vaak het algemeen belang dienen. Kennis delen en samen met de klanten en partners slimme, vooruitstrevende oplossingen bedenken waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten.

Shift to Solar werkt graag voor opdrachtgevers die het milieu serieus nemen en we willen samen een substantiële bijdrage leveren aan een mooie, gezondere, circulaire wereld.

Meer informatie over onze oplossingen

Steeds meer is te zien dat er op een milieubewuste manier naar auto’s wordt gekeken en die ontwikkeling gaat dan ook razend snel. Het klein elektrisch verkeer, zoals e-bikes, e-scooters en e-steps, blijft achter op dit gebied en juist daar liggen kansen en mogelijkheden. De afgelopen jaren zien we een enorme toename van o.a. elektrische fietsen. Ook willen bedrijven hun werknemers stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. 

Echter zijn er nog geen mogelijkheden om de fietsen op een duurzame en milieubewuste manier op te laden. De oplossing die wij daarvoor hebben bedacht is de fietsenstalling met zonnepanelen. We kunnen hiermee op een duurzame en milieubewuste manier parkeren, elektrisch laden, opwekken en besparen. Shift to Solar is zich ervan bewust dat wij mee moet blijven innoveren in duurzame oplossingen van mobiliteit. De komende jaren is de uitdaging om verder te blijven ontwikkelen.

Rens bij Shift to Solar
© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.