Solar fietsenstalling

Nooit meer je lader mee sjouwen

Solar fietsenstalling

Solar fietsenstalling op maat. Parkeren & laden

Een fietsenstalling met zonnepanelen biedt de eigenaren van e-bikes, e-scooters en e-steps een gemakkelijke manier om hun voertuig op te laden. Het dak is gemaakt van zonnepanelen en de universele lader kan bijna elke elektrische fiets opladen. Je eigen oplader meenemen is hierdoor niet meer nodig!

De strakke stalen constructie is robuust gebouwd en wordt prefab geleverd. Hierdoor is er een korte installatietijd. Dit zorgt voor een minimale verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Na de installatie kunnen bezoekers, klanten, werknemers hun fiets opladen met groene energie.

 • Voorzien van zonnepanelen en laadpunten
 • Geschikt voor alle elektrische fietsen
 • Leverbaar in verschillende formaten
 • Hoogwaardige materialen met lange levensduur
solar fietsenstalling

Wat maakt de fietsenstalling uniek?

Duurzaam

Onze fietsenstallingen maken gebruik van groene zonne-energie. Geniet van duurzaamheid en kostenbesparing in één.

Universeel laden

Uitgerust met universele laadpunten die geschikt zijn voor een breed scala aan elektrische voertuigen.

Voor iedere organisatie

Van scholen tot bedrijven, onze solar fietsenstallingen passen overal. Een praktische keuze voor elk terrein.

Gratis opladen

Je e-bike, e-scooter of e-step eenvoudig opladen? Dankzij zonne-energie zijn voertuigen altijd klaar voor de volgende rit.

Onverwoestbaar

Onze fietsenstalling zijn hufterproof en bestand tegen slecht weer. Ze bieden betrouwbaarheid voor de lange termijn.

Volledig circulair

Onze fietsenstallingen zijn gemaakt van volledig recyclebare materialen, wat betekent dat ze bijdragen aan een circulaire economie.

Specificaties fietsenstalling

Wij geven jou graag persoonlijk advies over onze producten

Solar fietsenstalling

Een sterke stalen constructie waarbij kan worden gekozen voor een open of afsluitbare fietsenstalling. Een solar fietsenstalling voor 20 fietsen heeft een verwachte opbrengst van 3.280 kWh. De totale installatie wordt compleet gemonteerd.
 • Glas Glas Zonnepanelen 450WP
 • Oplaadbox universeel met 4 oplaadpunten
 • Inclusief ingebouwde LED-verlichting
 • 30 jaar productgarantie

Ervaringen van anderen

Tevreden klanten van Shift to Solar
solar fietsenstalling installeren

Binnen 8 weken, wat een top service

Op het bedrijventerrein hebben wij een solar fietsenstalling laten plaatsen door Shift to Solar. Het hele traject van offerte, ontwerp, plaatsing en monitoring verliep uitstekend. We zijn erg blij met de snelle oplevering. Voor ons een zorgeloos traject door een vertrouwde partij.
4.5/5
Sander
Dubbele solar carport van hout

Geweldig! Super fijn dat het zo kon

Wij zijn super blij met onze solar carport, waar we onze elektrische auto’s kunnen stallen en opladen. Er werd met ons meegedacht en er is mooi werk afgeleverd.
5/5
Marianne
Houten solar carport enkel

Uiterst kundig en prettig om mee te werken

Het product en bovenal de installatie daarvan zijn heel positief bevallen. Het installatieteam was uiterst kundig, professioneel en prettig om mee te werken.
5/5
R. de Heer
logo nijhuis partner
logo heijmans partner
shell logo partner
solar logo partner
Logo windesheim partner
Logo provincie overijssel partner

Binnen 8 weken gemonteerd

Specialisten in solar oplossingen

Ook een fietsenstalling met zonnepanelen laten plaatsen? Als specialist in laadoplossingen hebben we uitgebreide ervaring en expertise in het gebruik van zonne-energie. Wij denken altijd met jou mee om zo tot een oplossing te komen die perfect aansluit.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten.

rens van gurp solar fietsenstalling

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de werkwijze van Shift to Solar

Wat zit er inbegrepen bij een zonnepanelen fietsenstalling?

 • Het frame van de zonnepanelen fietsenstalling is een sterke stalen constructie dat als optie in elke RAL kleur kan worden geleverd. De laadstations kunnen dus in jouw huisstijl worden gemaakt. De elektrische voertuigen kunnen in één rij naast elkaar staan (enkelzijdig) of kunnen naast en tegenover elkaar staan (dubbelzijdig).
 • De oplaadkast bestaat uit een kast met laadboxen waarin gebruikers hun batterijen veilig kunnen opbergen en opladen. Standaard is de stalling een open constructie maar kan tevens worden geleverd met een toegangsdeur. De laadkast is zowel voor binnenplaatsing of in een afgesloten, afgedekte fietsenstalling beschikbaar.
 • De laadstations zijn inclusief ingebouwde LED-verlichting met bewegingssensoren, dus ook ‘s avonds is er goed zicht.

Welke zonnepanelen komen op de fietsenstalling?

 • Het dak is voorzien van glas-glas zonnepanelen met geïntegreerde zonnecellen. Wat zich moet onderscheiden in het hoge rendement, het gebruik van hoogwaardige materialen en de lange levensduur.  De doorzichtige glas-glas panelen behalen daarom een 25% hogere energieopbrengst en hebben een 30 jaar productgarantie.
 • Het anti reflecterende solarglas zorgt ervoor dat het zonlicht niet tot nauwelijks weerkaatst en dus komt zoveel mogelijk zonlicht op de zonnecel terecht. De PERC zonnecellen zetten vervolgens veel meer zonlicht om in zonne-energie. Vooral aan het begin en het einde van de dag en bij bewolkt weer wekken de lichtdoorlatende zonnepanelen hierdoor meer energie op.

Wat is de levensduur van de zonnepanelen?

De panelen kennen een zeer lange levensduur, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit vermindert weer de CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie van panelen. Vanwege de extreem lange levensduur van de zonnepanelen, bieden we een productgarantie en een vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar. Binnen deze periode staan we garant voor goede service en onderhoud.

Hoe werkt het BCS Smart laadstation?

De solar fietsenstalling bevat een BCS Smart laadstation voor bewaakt en gecontroleerd laden. Het laadstation bevat vier oplaadpunten, waarvan 1 x Shimano, 1 x Bosch, 2x SCHUKO® 230V. Daarmee dekt het laadstation het gros van alle typen opladers voor micromobliteit. Het laadstation bevat een vastgemonteerd kabelsysteem van 2,5m lang, zodat je vanuit de hele fietsenstalling gemakkelijk kunt laden.

Het station heeft een display met statusweergave van de afzonderlijke laadpunten. De aansluiting is geschikt voor het het 230/400V-net. Afhankelijk van het aantal en het formaat kun je kiezen om de stroom op te slaan in een batterij. Overcapaciteit van stroom wordt doorgeven aan het grid-systeem/stroomnetwerk voor andere toepassingen, waardoor er geen energie verloren gaat.

Heb ik voor het plaatsen van een fietsenstalling een vergunning nodig?

Een vergunning voor een fietsenstalling is niet van toepassing. Dit betekent dat je vergunningsvrij aan de slag mag met het bouwen of plaatsen van een fietsenstalling met zonnepanelen. Dit geldt wanneer de grond van het bedrijf van jouzelf is. Huur je de bedrijfsruimte en grond eromheen? Dan is het uiteraard van belang dat je toestemming krijgt van de eigenaar van de grond waar je de fietsenstalling wilt plaatsen.

Leveren jullie ook solar fietsenstallingen in België?

Shift to Solar levert ook in België. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. De oplossingen van Shift to Solar zijn altijd maatwerk. Wij kijken daarom samen naar de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.