Zonnepanelen voor MKB

Zon op het dak

zonnepanelen dak MKB

Zonnepanelen voor MKB met aantrekkelijk rendement

Ben je een ondernemer en zoek je zonnepanelen voor MKB? Er zijn steeds meer duurzame oplossingen mogelijk die het investeren in zonnepanelen rendabel maken. Een groot zonnedak is niet voor iedere ondernemer weggelegd. Daarom is het belangrijk dat er ook kleinere duurzame opties zijn om zonnepanelen in je bedrijf aantrekkelijk te maken.

Voor ondernemers is het niet alleen een financieel pluspunt om te investeren in duurzame energie, maar ook vanuit de overheid wordt er steeds meer gemotiveerd om de klimaatdoelstellingen te behalen. Zet dus vandaag nog de stap richting een fossielvrije onderneming, wij adviseren je graag over de verschillende toepassingen voor zonnepanelen.

  • Lagere energierekening
  • Korte terugverdientijd
  • Subsidies voor MKB
zonnepanelen dak

Waarom je moet kiezen voor
de zonnepanelen van Shift to Solar

Besparen op energiekosten

Maak optimaal gebruik van zonne-energie. Door zelf je stroom op te wekken met zonnepanelen, is je bedrijf minder vatbaar voor fluctuerende energieprijzen. Dit zie je terug in de energierekening.

Korte terugverdientijd

Met de huidige energietarieven is de gemiddelde terugverdientijd tussen 5 en 10 jaar. Aangezien zonnepanelen een levensduur hebben van 25 tot 30 jaar, is het een investering die zeker de moeite waard is.

Subsidies en financiële voordelen

Ondernemers in het MKB krijgen steun van de overheid bij het verduurzamen van hun bedrijf via diverse subsidies en fiscale voordelen. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker.

Subsidie zonnepanelen MKB

Voor het MKB zijn er diverse subsidieopties beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen. Deze opties vallen onder de investeringsaftrek. Hieronder vallen de: Energie-investeringsaftrek (EIA),  Milieu-investeringsaftrek (MIA), Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL) en Kleinschaligheidsaftrek (KIA). 

Iedere organisatie is uniek en heeft verschillende wensen en behoeften op het gebied van zonnepanelen. De hoeveelheid zonnepanelen en beschikbare investeringsmogelijkheden bepalen onder andere welk type subsidie het beste bij uw situatie past. 

Investeer vandaag, bespaar morgen.

Met zonnepanelen voor het MKB

Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat het beste bij jouw organisatie past. De mogelijkheden met zonnepanelen voor MKB zijn zeer divers, hierbij kun je denken aan zonnepanelen op daken, maar ook carports en fietsenstallingen.

Kies je voor Shift To Solar? Dan kies je voor innovatieve, slimme oplossingen en een partij die altijd met je meedenkt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.