Vacature: werkvoorbereider/elektricien

Droom je van een toekomst waarin duurzame energie de norm is? Ben je een vakman of -vrouw met passie voor elektrotechniek en klaar om de wereld een stukje groener te maken? Dan is deze kans bij Shift to Solar misschien wel de sprong voorwaarts in je carrière waar je op hebt gewacht!

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/elektricien die niet alleen projecten tot een succesvol einde brengt, maar ook actief bijdraagt aan de transitie naar zonne-energie.

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een dynamisch team dat voorop loopt in de strijd tegen klimaatverandering? Stuur je cv en motivatie naar ons op!

Wie zijn wij?

Shift to Solar zet zich in voor de transitie naar duurzame energie door hoogwaardige zonne-energiesystemen te bieden. Wij zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider/Elektricien die ons team komt versterken.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider/elektricien bij Shift to Solar ben je de spil in het voorbereiden en succesvol afronden van onze projecten. Je taken omvatten het leiden van projecten, het voorbereiden van de benodigde materialen en werkzaamheden, en het uitvoeren van elektrotechnische installaties en reparaties.

Wat zoeken we?

Wat bieden wij?

Interesse?

Solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@shifttosolar.nl.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.