- Shift to Solarlogo shift to solar

Slider

Shift to Solar

Solar carport

Duurzame oplossing voor het opladen van elektrische auto's, zowel zakelijk als particulier.

 • Op een solar carport liggen zonnepanelen. De panelen wekken energie op waarmee de elektrische auto's, die eronder geparkeerd staan, opgeladen kunnen worden. Een mooie duurzame oplossing voor het opladen van de elektrische auto's van jouw personeel, klanten, gasten of bezoekers. Bovendien maak je de tijd dat de auto stil staat op het werk of tijdens een bezoek ook nog eens waardevol. En dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energiekosten.

 • Solarcarport op bedrijventerrein

  Solarcarport op bedrijventerrein

  Een solarcarport is een unieke mogelijkheid om te investeren in de verduurzaming van je bedrijventerrein. Naast dat de auto droog geparkeerd staat, wek je door middel van de zonnepanelen energie op. De elektrische auto kan doormiddel van deze zonnepanelen opgeladen worden, terwijl deze eronder geparkeerd staat.

  Rijdt jouw personeel rond in elektrische auto's? Of heb je bijvoorbeeld elektrische bedrijfsauto's? Dan is, gezien de voordelen, een solarcarport een interessante investering voor jou! 

  Voordelen van een solar carport

  • Een solar carport is duurzaam door de opwekking van groene energie
  • Auto's kunnen gratis en eenvoudig worden opgeladen
  • De zonnecarport is gemaakt van volledig recyclebaar materiaal
  • De zonnecarport is overal te plaatsen en dus beschikbaar voor ieder type organisatie
  • De carports zijn bestand tegen slecht weer en kunnen goed tegen een stootje
  • De lader is universeel en dus aansluitbaar op iedere elektrische auto
  • De carport is verplaatsbaar en onafhankelijk
  Contact opnemen
 • Solar carport particulier

  Solar carport particulier

  Rijd jij rond in een elektrische auto? Dan is een solar carport voor particulieren een mooie toevoeging aan de verduurzaming van je woning. Wek direct de benodigde stroom op voor jouw auto, waarbij je auto ook nog eens droog geparkeerd staat. En dat naast je huis.  

  Meer weten? Bekijk onze mogelijkheden voor een solar carport aan huis.

  Solar carport aan huis
 • Investeren in solarcarport met zonnepanelen

  Investeren in solarcarport met zonnepanelen

  Het wordt steeds belangrijker om als bedrijf bewust met energie om te gaan. Steeds meer organisaties maken het mogelijk om een elektrische auto te leasen. Om hierop in te spelen is het mogelijk om te investeren in een solarcarport met zonnepanelen.

  Maatwerk

  Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat het beste bij jouw organisatie past. Of er nou één of meerdere zonnecarports moeten komen, we zorgen samen voor een plan op maat. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een email

 • Zonnepanelen om auto op te laden

  Zonnepanelen om auto op te laden

  Zonnepanelen gebruiken om een auto op te laden kun je dus het beste doen door een zonnecarport te laten plaatsen. Hiermee heb je een aangewezen plek om de auto te plaatsen, staat de auto droog en wordt de accu ook nog eens opgeladen door middel van zonne-energie. 

  Een maatwerk solar carport van Shift to Solar is de investering meer dan waard. Ervaar het gemak en financiële voordeel van zonnepanelen voor het opladen van elektrische auto's! 

  Interesse?

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of bekijk onze prijzen.

  Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten, wij nemen dan per mail of telefoon contact met jou op.

  Neem contact op