Solar carport bouwpakket

Eenvoudig te plaatsen carport

Solar carport

Solar carport bouwpakket. Van hout of staal

De solar carport is veel meer dan alleen een parkeeroplossing om auto’s droog en veilig te parkeren. Dankzij de geïntegreerde zonnepanelen maakt de carport optimaal gebruik van zonne-energie. Een duurzame oplossing voor het opladen van alle typen elektrische auto’s. 

De carports worden geleverd als complete bouwpakketten, klaar voor montage.

 • Alles-in-één bouwpakket
 • Geschikt voor iedere (elektrische) auto
 • Te plaatsen op bijna elke locatie
 • Verschillende afmetingen en materialen
solar carport

Maatwerk keuze & opties

Bekijk de mogelijkheden of geef je persoonlijke wensen door

Houten carport bouwpakket

Een houten carport met zonnepanelen. Beschikbaar in zowel een enkele variant voor één auto (3500 x 5200 mm) als een dubbele variant voor twee auto's (5800 x 5200 mm). Het alles-in-één bouwpakket wordt geleverd inclusief installatiehandleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen.
 • Betonpoeren (fundering)
 • Glas Glas Zonnepanelen 450WP
 • Omvormer (battery ready)
 • 25 meter AC / DC bekabeling
 • Afdichtingsrubber
 • Dakgoot verzinkt

Stalen carport bouwpakket

Een stalen carport met zonnepanelen. Beschikbaar in zowel een enkele variant voor één auto (3500 x 5200 mm) als een dubbele variant voor twee auto's (5800 x 5200 mm) en triple variant (8200 x 5200 mm). Het alles-in-één bouwpakket wordt geleverd inclusief installatiehandleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen.
 • Betonpoeren (fundering)
 • Glas Glas Zonnepanelen 450WP
 • Omvormer (battery ready)
 • 25 meter AC / DC bekabeling
 • Afdichtingsrubber
 • Dakgoot verzinkt

Levering bouwpakket

Ontvang een offerte op maat

Het carport bouwpakket bevat alle materialen die nodig zijn om uw eigen carport met zonnepanelen te bouwen. Dit betekent echter niet dat je geen keuze hebt in afmetingen of materialen. Op basis van je wensen kunnen we een offerte samenstellen voor de meeste standaard formaten en opties. Een carport bouwen met zonnepanelen was nog nooit zo makkelijk.

Aan de slag

Een voordeel is dat je niet bij verschillende leveranciers hoeft te shoppen en wij alle materialen in één keer leveren. Geen lange levertijden, gewoon snel aan de slag met de zelfbouw carport. Doordat de materialen grotendeels op voorraad zijn kunnen we snel leveren.

Rens bij Shift to Solar

Ervaringen van anderen

Tevreden klanten van Shift to Solar
solar fietsenstalling installeren

Binnen 8 weken, wat een top service

Op het bedrijventerrein hebben wij een solar fietsenstalling laten plaatsen door Shift to Solar. Het hele traject van offerte, ontwerp, plaatsing en monitoring verliep uitstekend. We zijn erg blij met de snelle oplevering. Voor ons een zorgeloos traject door een vertrouwde partij.
4.5/5
Sander
Dubbele solar carport van hout

Geweldig! Super fijn dat het zo kon

Wij zijn super blij met onze solar carport, waar we onze elektrische auto’s kunnen stallen en opladen. Er werd met ons meegedacht en er is mooi werk afgeleverd.
5/5
Marianne
Houten solar carport enkel

Uiterst kundig en prettig om mee te werken

Het product en bovenal de installatie daarvan zijn heel positief bevallen. Het installatieteam was uiterst kundig, professioneel en prettig om mee te werken.
5/5
R. de Heer
logo nijhuis partner
logo heijmans partner
shell logo partner
solar logo partner
Logo windesheim partner
Logo provincie overijssel partner

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de werkwijze van Shift to Solar

Kan ik de carports eerst in het echt bekijken?

We hebben nu beide soorten solar carports als showmodel op ons eigen bedrijventerrein in Zwolle staan. Je kunt op elk gewenst moment langskomen om ze in het echt te bekijken. Als je nog vragen hebt, staan we klaar om ze te beantwoorden. Je bent van harte uitgenodigd!

Voor welke elektrische auto's is het carport geschikt?

Het solar carport is ontworpen met een universele laadfunctie, waardoor het geschikt is voor alle typen elektrische auto’s. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen eigenaars van verschillende elektrische auto’s zorgeloos en gemakkelijk hun voertuig opladen onder de carport.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.