- Shift to Solarlogo shift to solar

Slider

Shift to Solar

Houten carport met zonnepanelen

Een houten carport met zonnepanelen is een duurzame en praktische oplossing voor het beschermen van je auto tegen weersinvloeden en tegelijkertijd het opwekken van groene energie. De combinatie van hout en zonnepanelen zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je energierekening te verlagen. Of natuurlijk om gelijk je elektrische auto weer op te laden.

Opwekken van groene energie

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Hierdoor draag je direct bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en bespaar je op je energierekening. Door de zonnepanelen op een houten carport te plaatsen, profiteer je optimaal van de zon. Door rekening te houden met de positie en oriëntatie van de zonnepanelen, kun je het meeste rendement uit je panelen halen. 

Direct opladen van je auto

Als je een elektrische auto hebt, is het natuurlijk extra handig als je deze direct kunt opladen met behulp van zonnepanelen. Je kunt hiervoor een laadpaal plaatsen onder je carport. Op deze manier ben je niet afhankelijk van het energienetwerk en bespaar je op je energierekening. Een win-win situatie! 

Waarom kiezen voor Shift to Solar?

Met onze solar fietsenstallingen en solar carports willen wij een bijdrage leveren aan een betere en mooiere wereld. Dat is onze ambitie. Wij bieden oplossingen voor de toekomst; een duurzaam product waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten. 

Bij Shift to Solar houden we van persoonlijk contact en gaan we graag in gesprek met onze klanten. Wij willen jou de beste kwaliteit leveren en een eindproduct wat het beste bij jouw situatie past. En kies jij voor Shift to Solar? Dan ben je verzekerd van een snelle levertijd. 

Prijzen van een houten carport met zonnepanelen

Grootte solar carportPrijsSpecificaties
Carport 1 auto€ 9.995 excl. btw9x410wp zonnepanelen en houten constructie
Carport 2 auto's€ 14.450 excl. btw18x400wp zonnepanelen en houten constructie

Carport met zonnepanelen van Shift to Solar

De houten carports met zonnepanelen van Shift to Solar zijn eenvoudig te plaatsen. Of het nou gaat om een carport van 1 of meerdere auto’s. Beide is mogelijk. En heeft u een maatwerkoplossing nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Maatwerk is namelijk mogelijk! 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bel 0529-700214 of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.