- Shift to Solarlogo shift to solar

Slider

Shift to Solar

Solar carport aan huis

Heb je een elektrische auto en ruimte voor een carport aan huis, dan is een solar carport als particulier een mooie, duurzame oplossing. Een solar carport is bedekt met zonnepanelen. Je parkeert de elektrische auto onder het carport en de zonnepanelen wekken energie op, waarmee de auto opgeladen wordt. Bovendien staat je elektrische auto onder een carport aan huis mooi beschermd.

Solar carport particulier

Een solar carport is een unieke mogelijkheid om te investeren in de verduurzaming van je huis. In een zonnecarport staat je auto droog geparkeerd en wek je door middel van de zonnepanelen energie op. Ga je voor een vrijstaande carport met zonnepanelen? Of heb je meer dan één elektrische auto? Dan is een dubbele carport met zonnepanelen een interessante investering. Shift to Solar denkt graag met je mee. Welke optie je ook kiest, een solar carport betaalt zichzelf terug. Je elektrische auto wordt opgeladen door de panelen, terwijl deze in het carport aan huis staat.

Voordelen solar carport aan huis

Als je overweegt om in een carport aan huis te investeren, heeft het nog meer voordelen om als particulier hier een zonnecarport van te maken. Deze voordelen zijn:

  • Een solar carport aan huis is duurzaam door de opwekking van groene energie

  • Elektrische auto's kunnen eenvoudig worden opgeladen 

  • De lader is universeel en dus aansluitbaar op iedere elektrische auto

  • De zonnepanelen zijn eenvoudig te plaatsen op een carport aan huis

  • De carports zijn bestand tegen slecht weer en kunnen goed tegen een stootje

  • De solar carport is gemaakt van volledig recyclebaar materiaal

  • De carport is verplaatsbaar en onafhankelijk

Investeer als particulier in een solar carport

Energie wordt steeds duurder. Steeds meer particulieren kiezen er daarom voor om te investeren in zonnepanelen. Niet alleen op het dak van hun huis maar ook op de schuur of de carport. Het is duidelijk dat de industrie van elektrische auto’s zich verder blijft ontwikkelen, dat maakt een zonnecarport een slimme investering voor de toekomst. 

Maatwerk

Wil je een solar carport aan huis? Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat het beste bij jouw woning past. Of er nou een enkele of een dubbele carport met zonnepanelen moet komen, we zorgen samen voor een plan op maat. Onze complete zonnepanelen sets zijn momenteel grotendeels op voorraad. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een email

Kosten zonnecarport aan huis

Misschien ben je benieuwd naar de prijs van een zonnecarport voor particulieren. Wat mag het kosten? 

Grootte solar carportPrijsSpecificaties
Solar carport 1 auto€ 9.995 excl. btw9x410wp zonnepanelen, houten constructie 
Solar carport 2 auto's€ 14.450 excl. btw18x400wp zonnepanelen, houten constructie

Iedere woonsituatie is anders en als particulier heb je natuurlijk bepaalde wensen voor een carport aan huis. Hoe zit het met subsidies? Als particulier krijg je geen subsidie meer voor zonnepanelen. Wel bespaar je momenteel geld vanwege het lage btw-tarief. Ook kun je de energie die je overhoudt leveren aan het elektriciteitsnetwerk voor een vergoeding. Hoeveel dit is verschilt per energieleverancier. 

Interesse?

Heb je interesse of wil je weten wat een solar carport kost, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door per e-mail je gegevens achter te laten, wij nemen dan per mail of telefoon contact met jou op.