- Shift to Solarlogo shift to solar

Slider

Shift to Solar

Carport met zonnepanelen

Wil je verder verduurzamen en tegelijkertijd energiekosten besparen? Een carport met zonnepanelen is een mooie duurzame oplossing voor het opladen van de elektrische auto's van personeel en klanten. De verwachting is dat steeds meer mensen overstappen op elektrisch rijden, waardoor je met een zonnepanelen carport van Shift to Solar goed voorbereid bent op de toekomst.

Zonnepanelen en het klimaatakkoord

In het Klimaatakkoord staat dat Nederland in 2030 maar liefst 70% van alle elektriciteit wil opwekken uit windturbines en zonnepanelen. Ook moet het verkeer en transport een stuk schoner worden. Elektrisch vervoer speelt daarin een cruciale rol. Ook zien we dat elektrisch rijden steeds betaalbaarder wordt voor veel mensen. (Ben je een particulier? Bekijk dan ons solar carport aan huis.)

Als bedrijf of instantie wil je straks natuurlijk voldoen aan de klimaateisen. Gelukkig zijn de huidige subsidies en regelingen zeer gunstig, waardoor het een goed moment is om te investeren in zonnepanelen. Steeds meer ondernemers, maar ook gemeentes, ziekenhuizen en scholen, zien een carport met zonnepanelen kopen als een manier om te kunnen bijdragen aan hun duurzaamheidsambities. Ook kun je hiermee voldoen aan de toenemende vraag naar oplaadpunten voor elektrische (lease) auto’s van personeel en bezoekers.

Voordelen van een carport met zonnepanelen

  • Duurzaam door de opwekking van groene energie

  • Betaalbaar en snel terugverdiend vanwege subsidies

  • Carports met zonnepanelen zijn flexibel qua plaatsing

  • Elektrische auto’s staan beschut en worden opgeladen

  • Carports zijn robuust en bestand tegen slecht weer

  • Universele laders zijn geschikt voor alle elektrische auto’s 

  • Ideaal als er geen ruimte is op het dak of landbouwgrond

Carport met zonnepanelen prijs

Shift to Solar levert innovatieve en duurzame laadoplossingen voor het opladen van alle soorten elektrische voertuigen. Ook voor particulieren. Ben je benieuwd naar de prijs van een carport met zonnepanelen via Shift to Solar? We snappen dat het prettig kan zijn om een prijsindicatie te ontvangen. Via een offerte aanvraag kunnen we alle wensen die je hebt voor een carport met zonnepanelen meenemen.

De prijs voor zonnepanelen carports is namelijk afhankelijk van veel factoren, zoals het aantal panelen dat nodig is voor het beoogde rendement, het aantal carports en het terrein waar ze geplaatst worden. Ook is het erg belangrijk dat de installatie van een carport met zonnepanelen correct en veilig gebeurt. Daarom adviseert Shift to Solar dat installatie altijd gedaan wordt door gecertificeerde monteurs. Dit nemen we allemaal mee in een plan op maat.

Maatwerk

Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat de beste duurzame oplossing is voor jouw situatie. Of je nou één of meerdere carports met zonnepanelen wil kopen, we zorgen samen voor een plan op maat. Neem gerust contact op via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door je contactgegevens achter te laten.