Duurzaamheid op de werkvloer

Is duurzaamheid op de werkvloer ook bij jou een terugkerend gespreksonderwerp? Door hier samen mee aan de slag te gaan helpt iedereen een klein beetje mee aan betere omgang met het milieu. Kleine aanpassingen zoals het sluiten van deuren wanneer je de ruimte verlaat of het uitzetten van de lampen wanneer deze niet nodig zijn, kunnen op jaarbasis veel schelen in kosten en verbruik.

Bedrijf duurzamer maken

Naast dat je zelf veel kan doen op basis van oplettendheid, zijn er ook impactvolle oplossingen mogelijk die ervoor zorgen dat er standaard minder energieverbruik is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te investeren in de isolatie van je bedrijfspand, het vervangen van beter isolerende ramen (HR++) of het plaatsen van automatische lampen, zodat deze niet altijd blijven branden als deze niet worden uitgezet. 

Het verduurzamen van het bedrijfspand op grotere schaal kan bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van zonnepanelen. Heb je een groot dak waar momenteel niks mee gebeurd, dan is het vaak mogelijk om hierop zonnepanelen te plaatsen. 

Bedrijf duurzamer maken met fietsenstalling

Heb je geen groot dak of ben je niet op zoek naar een investering op zo’n grote schaal? Shift to Solar biedt een oplossing met het oog op de toekomst! Wij plaatsen volledig circulaire fietsenstallingen met zonnepanelen. Deze stallingen maken het mogelijk om elektrische fietsen op te laden door middel van universele laders. Hiermee kan dus ieder type elektrische fiets opgeladen worden. Daarnaast zijn de stallingen ook verplaatsbaar, zodat de stalling bij een verhuizing van het bedrijf gewoon met je mee kan!

Hulp nodig bij je Solar oplossing?

Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact op en ontvang een op maat gemaakte offerte
Juliet Siebelink
Medewerker Shift to Solar
Delen
Gerelateerde artikelen
© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.