Verduurzaming bedrijf

De verduurzaming van je bedrijf: waarschijnlijk hoor je er veel over en ben je er al actief mee bezig. Waar je ook kijkt of bent, verduurzaming en bewustwording van het milieu is vaak het gesprek van de dag. Het is een onderwerp wat voor veel bedrijven hoog op de agenda staat. Er zijn diverse manieren om hieraan te werken en bij te dragen aan een duurzaam kantoor. 

Verduurzaming kantoor

Het verduurzamen van het kantoor is een ontwikkeling die al langere tijd aan de gang is. Denk bijvoorbeeld aan automatische lampen of klimaatbeheersing om de temperatuur te reguleren en verspilling tegen te gaan. 

Dit zijn voorbeelden die vragen om een investering. en een grote impact hebben. Er zijn ook kleinere vormen van verduurzaming denkbaar. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Duurzame koffie/thee;
  • Planten en bloemen;
  • Verminderen van printen;
  • Geen gebruik van wegwerpbekers. 

Duurzaam bedrijventerrein

Het bedrijventerrein wordt vaak een beetje vergeten. Op het gebied van verduurzaming gebeurt hier nog niet veel mee, terwijl hier ook veel te winnen is op het gebied van groene energie oplossingen, zoals het plaatsen van zonnepanelen. Tegenwoordig is dit nog een ‘loze ruimte’ die goed ingezet kan worden voor de verduurzaming in het bedrijf. Zonde, toch?

Shift to Solar brengt duurzaamheid in je bedrijf door een fietsenstalling met zonnepanelen of een Solar carport te plaatsen. Deze zonnepanelen zorgen voor groene stroom om elektrische fietsen op te laden. Hierdoor heb je niet alleen een fietsenstalling met overkapping, maar ook dé plek om fietsaccu’s op te laden. Motiveer je personeel om deel te nemen aan groene oplossingen, door met de elektrische fiets naar het werk te komen in plaats van met de auto. In ruil hiervoor is het mogelijk de fiets op te laden tijdens het werk! Je personeel, gasten of klanten kunnen door middel van de universele laders gebruik maken van deze fietsenstalling. 

Hulp nodig bij je Solar oplossing?

Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact op en ontvang een op maat gemaakte offerte
Juliet Siebelink
Medewerker Shift to Solar
© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.