Overdekte fietsenstalling

overdekte fietsenstalling met laadpunten fietsen

Overdekte fietsenstalling. Ook voor elektrische fietsen!

De overdekte fietsenstalling op het bedrijventerrein is vaak nog een onbenut stukje grond. Natuurlijk is het handig om een plek te hebben om fietsen netjes te stallen, maar tegenwoordig is er zoveel méér mogelijk dan enkel een overkapping voor de fietsenstalling.

Zeker omdat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van elektrische fietsen, is het van belang dat er oplossingen worden aangedragen voor het opladen van de fiets. En laat dat nu net onze specialiteit zijn!

Shift to Solar maakt zonne-energie beschikbaar voor microverkeer. We bouwen niet zomaar overdekte fietsenstallingen, maar voorzien deze van zonnepanelen en laadstations voor het opladen van elektrische voertuigen.

 • Fietsenstalling is volledig recyclebaar
 • Verplaatsbaar en leverbaar in verschillende formaten
 • Voorzien van zonnepanelen en laadpunten
 • Geschikt voor alle elektrische fietsen
solar fietsenstalling

Waarom je wil kiezen voor een overdekte fietsenstalling op zonne-energie

Duurzaam

De overdekte fietsenstallingen wekken groene energie op uit zonnepanelen. Multifunctioneel en toekomstbestendig.

Universeel laden

De fietsenstalling is uitgerust met universele laadpunten, geschikt voor al het klein elektrisch verkeer.

Voor ieder organisatie

Van scholen tot bedrijven, onze overdekte fietsenstallingen passen overal. Een praktische keuze voor elk terrein.

Gratis opladen

Je elektrische fiets, scooter of step eenvoudig opladen? Dankzij de laadpunten zijn ze altijd klaar voor de volgende rit.

Onverwoestbaar

De overdekte fietsenstalling is hufterproof en bestand tegen slecht weer. Robuust voor de lange termijn.

Volledig circulair

Onze fietsenstallingen zijn gemaakt van volledig recyclebare materialen om de milieu-impact te verkleinen.

Maatwerk keuze & opties

Bekijk de mogelijkheden of geef je persoonlijke wensen door

solar fietsenstalling

Overdekte fietsenstalling

De fietsenstalling is gemaakt van een sterke stalen constructie. Standaard is de stalling een open constructie maar kan tevens worden geleverd met een toegangsdeur.
 • Frame in elke gewenste RAL-kleur
 • Inclusief ingebouwde LED-verlichting
 • Glas Glas Zonnepanelen 450WP
 • 30 jaar productgarantie

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de werkwijze van Shift to Solar

Waaruit bestaat jullie overdekte fietsenstalling?

 • De basisstructuur van de fietsoverkapping met zonnepanelen bestaat uit een robuuste stalen frame, dat desgewenst beschikbaar is in elke RAL-kleur naar keuze. Hierdoor is het mogelijk om de oplaadpunten volledig aan te passen aan jouw bedrijfskleuren. Elektrische voertuigen kunnen enkelzijdig in een rij worden geplaatst, of zowel naast als tegenover elkaar (dubbelzijdig).
 • De laadfaciliteit is voorzien van een behuizing met individuele laadboxen, waarin gebruikers hun accu’s veilig kunnen stallen en opladen. Hoewel de standaarduitvoering een open structuur heeft, kan er ook gekozen worden voor een versie met toegangsdeur. De laadbehuizing is zowel geschikt voor plaatsing in openlucht als in een overdekte, afgesloten fietsenstalling.
 • De laadpunten zijn standaard voorzien van ingebouwde LED-verlichting met bewegingssensoren, waardoor het ook in de avonduren goed verlicht is.

Waarom de keuze voor glas glas zonnepanelen?

 • Wij gebruiken glas glas zonnepanelen op onze overdekte fietsenstallingen vanwege hun hoge rendement en lange levensduur. De panelen hebben een 25% hogere energieproductie met een garantieperiode van 30 jaar.
 • Het anti-reflecterende zonneglas minimaliseert de reflectie van zonlicht, waardoor de zonnecellen het maximale zonlicht kunnen absorberen. De PERC zonnecellen zijn uitzonderlijk goed in het omzetten van dit zonlicht in zonne-energie. De semi-transparante zonnepanelen wekken daardoor vooral bij zonsopgang, zonsondergang en bewolkt weer meer energie op.

Hoe werkt een overdekte fietsenstalling met BCS Smart laadstation?

 • De overdekte fietsenstalling is uitgerust met een BCS Smart oplaadstation voor beveiligd en gereguleerd opladen. Het oplaadstation beschikt over vier laadpunten, inclusief 1 x Shimano, 1 x Bosch en 2x SCHUKO® 230V, wat betekent dat het een breed scala aan opladers voor micromobiliteit kan accommoderen. Het oplaadstation is voorzien van een vast kabelsysteem van 2,5 meter lang, waardoor je moeiteloos je voertuig kunt opladen, ongeacht waar je in de stalling geparkeerd staat.
 • Het station is uitgerust met een display dat de status van elk individueel laadpunt weergeeft. De aansluiting is compatibel met het 230/400V-netwerk. Afhankelijk van het aantal en de grootte van de te laden voertuigen, kan je ervoor kiezen om de elektriciteit op te slaan in een batterij. Overmatige stroom wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet voor andere doeleinden, zodat er geen energie verspild wordt.

Heb ik een vergunning nodig?

Wil je een overdekte fietsenstalling kopen, dan is voor de plaatsing doorgaans geen vergunning nodig. Ook niet als wij deze voorzien van zonnepanelen. Dat betekent dat je zonder specifieke vergunning kunt beginnen met het opzetten of installeren van de fietsenstalling, mits het perceel waarop je dit doet van jou is. Als je echter de bedrijfsruimte en bijbehorende grond huurt, dan is het nodig dat je eerst toestemming krijgt van de grondeigenaar voordat je de fietsenstalling plaatst.

Parkeren, elektrisch laden, opwekken én besparen

Shift to Solar heeft als doel zoveel mogelijk bedrijven te voorzien van duurzame, laad- en energieoplossingen. Hiermee houden we rekening met het milieu en wordt het voor het personeel aantrekkelijker om met de fiets naar het werk te gaan.

Heeft u interesse in het kopen van een overdekte fietsenstalling? Shift to Solar realiseert het voor u. Niet alleen zijn onze fietsenstallingen overdekt, ze zijn ook volledig circulair en verplaatsbaar. De laders zijn universeel, wat betekent dat ieder merk elektrische fiets opgeladen kan worden in de stalling.

 Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Shift to Solar levert een overdekte stalling voor (elektrische) fietsen en overig klein verkeer met als doel: op een duurzame en milieubewuste manier parkeren, elektrisch laden, opwekken en besparen.

Rens van Gurp
Shift to Solar

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.