Solar carport particulier

Beschut en voordelig opladen van jouw elektrische auto

Solar carport aan huis Parkeren & laden

Heb je een elektrische auto en ruimte voor een carport, dan is een solar carport als particulier een mooie, duurzame oplossing. Je elektrische auto staat onder een carport mooi beschermd en de zonnepanelen wekken energie op, waarmee de auto wordt opgeladen. Zo wek je niet alleen duurzame energie op, maar je bespaart ook aanzienlijk op de energierekening!

 • Geschikt voor iedere elektrische auto
 • Duurzaam door de opwekking van groene energie
 • Gemaakt van volledig recyclebaar materiaal
 • Bestand tegen slechte weersomstandigheden
solar carport

Maatwerk keuze & opties

Bekijk de mogelijkheden of geef je persoonlijke wensen door
solar carport particulier onderaanzicht

Houten carport met zonnepanelen

Een houten carport voor je auto met stroom en alles intern geregeld. Plug and play
 • Enkele of dubbele carport
 • Glas Glas Zonnepanelen 450WP
 • Omvormer
 • Poer of Schroef fundering
stalen solar carport met elektrische auto

Stalen carport met zonnepanelen

Een stalen carport voor je auto met stroom en alles intern geregeld. Plug and play.
 • Enkele of dubbele carport
 • Glas Glas Zonnepanelen 450WP
 • Omvormer
 • Frame in elke gewenste RAL-kleur

Daarom kiezen particulieren
voor Shift to Solar

Persoonlijk advies

De solar carport is meer dan alleen een parkeeroplossing. Wij geven jou graag persoonlijk advies over onze producten en installaties.

Maatwerk

De oplossingen van Shift to Solar zijn altijd maatwerk. Wij kijken samen naar de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen.

Installatie door experts

Een correct en veilige installatie van een solar carport is erg belangrijk. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en experts op het gebied van laadoplossingen.

Kosten zonnecarport particulier.

Misschien ben je benieuwd naar de prijs van een zonnecarport voor particulieren. Wat mag het kosten? Iedere woonsituatie is anders en je hebt natuurlijk bepaalde wensen voor een carport aan huis. Hoe zit het met subsidies? Als particulier krijg je geen subsidie meer voor zonnepanelen. Wel bespaar je momenteel geld vanwege het 0% btw-tarief op zonnepanelen op woningen.

De kosten voor een solar carport zijn vanaf € 9.995 excl. btw. Vraag een offerte aan om snel meer duidelijkheid te krijgen over de exacte kosten.

Bij Shift to Solar bieden we ook doe-het-zelf-pakketten voor een particulier solar carport. Dit houdt in dat je bij ons alle materialen en benodigdheden aanschaft, waarna je deze zelf monteert. Dan zullen de kosten lager uitvallen.

Verduurzaam je woning met een solar carport

Energie wordt steeds duurder. Steeds meer particulieren kiezen er daarom voor om te investeren in zonnepanelen. Eventueel met een thuisbatterij. Een solar carport is een unieke mogelijkheid om te investeren in de verduurzaming van je huis. Je elektrische auto wordt opgeladen door de panelen, terwijl deze beschermd in het carport staat.

Maatwerk

Wil je een solar carport aan huis? Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat het beste bij jouw woning past. Of er nou een enkele of een dubbele carport met zonnepanelen moet komen, we zorgen samen voor een plan op maat. Onze complete zonnepanelen sets zijn momenteel grotendeels op voorraad!

Ervaringsverhalen van anderen

Een aantal tevreden klanten van Shift to Solar
solar fietsenstalling installeren

Binnen 8 weken, wat een top service

Op het bedrijventerrein hebben wij een solar fietsenstalling laten plaatsen door Shift to Solar. Het hele traject van offerte, ontwerp, plaatsing en monitoring verliep uitstekend. We zijn erg blij met de snelle oplevering. Voor ons een zorgeloos traject door een vertrouwde partij.
4.5/5
Sander
Dubbele solar carport van hout

Geweldig! Super fijn dat het zo kon

Wij zijn super blij met onze solar carport, waar we onze elektrische auto’s kunnen stallen en opladen. Er werd met ons meegedacht en er is mooi werk afgeleverd.
5/5
Marianne
solar carport hout

Uiterst kundig en prettig om mee te werken

Het product en bovenal de installatie daarvan zijn heel positief bevallen. Het installatieteam was uiterst kundig, professioneel en prettig om mee te werken.
5/5
Rob de heer
logo nijhuis partner
logo heijmans partner
shell logo partner
solar logo partner
Logo windesheim partner
Logo provincie overijssel partner

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de werkwijze van Shift to Solar

Heb ik een vergunning nodig voor een carport?

In veel gevallen is voor het plaatsen van een particulier carport voor of naast de woning geen vergunning vereist. Zonder vergunning mag de carport niet hoger dan 3 meter zijn en niet meer vloeroppervlak in beslag nemen dan 30 m².

Is het carport geschikt voor mijn elektrische auto?

Als je overweegt een solar carport voor je huis aan te schaffen, is het goed om te weten dat de ingebouwde lader universeel is. Dit betekent dat het compatibel is met elke elektrische auto. Dus, ongeacht welk merk of model elektrische auto je hebt, je kunt deze gemakkelijk en zonder gedoe opladen onder je eigen solar carport.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een carport?

Een gemiddelde auto heeft een parkeerplek nodig van ongeveer 2,5 meter breed en 5 meter lang. Een enkele carport zou daarom minimaal deze afmetingen moeten hebben, maar vaak ligt dit een stuk ruimer. Je moet rekening houden met extra ruimte om gemakkelijk in en uit te kunnen stappen en om de carport te kunnen plaatsen. De minimaal aanbevolen afmetingen voor een carport zijn 3 bij 6 meter (18 m²). Twijfel je over de mogelijkheden? Wij voorzien je graag van advies.

Leveren jullie ook in België?

Shift to Solar levert ook solar carports aan particulieren in België. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. De oplossingen van Shift to Solar zijn altijd maatwerk. Wij kijken daarom samen naar de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Invoeren KWH
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.