Solar veranda

Inclusief montage en omvormer

solar veranda

De ideale overkapping met zonnepanelen

Wil je lekker in de tuin kunnen zitten én op energiekosten besparen? Dan is een solar veranda, ofwel een overkapping met zonnepanelen, de ideale oplossing. Overdag biedt de veranda schaduw terwijl de zonnepanelen energie opwekken. En ‘s avonds geniet je van de gezelligheid en het comfort van een houten overkapping.

Interesse? Shift to Solar kan de complete solar veranda binnen 8 weken plaatsen.

  • Geniet nog meer van jouw tuin
  • Beter energielabel woning
  • Lagere energierekening
  • Aantrekkelijk rendement
overkapping met zonnepanelen

Wij realiseren jouw solar veranda

Persoonlijk advies

De solar veranda is meer dan alleen een overkapping. Wij geven jou graag persoonlijk advies over onze producten en installaties.

Maatwerk

De oplossingen van Shift to Solar zijn altijd maatwerk. Wij kijken samen naar de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen.

Installatie door experts

Een correct en veilige installatie van zonnepanelen is erg belangrijk. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en experts op het gebied van laadoplossingen.

Groene energie opwekken

Energie wordt steeds duurder. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om te investeren in zonnepanelen. Niet alleen op het dak van hun huis, maar ook op een overkapping of veranda. Voor wie een dak heeft dat niet geschikt is voor zonnepanelen, biedt een solar veranda een alternatieve route naar een duurzamer huis.

30 jaar productgarantie

De solar veranda van Shift to Solar is volledig aanpasbaar aan jouw wensen, met een garantie op zowel de gebruikte materialen als de zonnepanelen. Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit glas-glas zonnepanelen. Waar andere panelen vaak een kunststof achterkant hebben, bestaan deze volledig uit glas. Hierdoor blijft de energieopbrengst langer optimaal.

Overkapping met zonnepanelen bestellen

Vanaf prijs: € 5.500

Een veranda of overkapping van hout heeft een natuurlijke uitstraling die veel mensen mooi vinden. Deze kunnen wij aan de woning bevestigen, maar een vrijstaande terrasoverkapping behoort ook tot de mogelijkheden. Met toevoegingen zoals een haard of terrasverwarming wordt de veranda zelfs tijdens de koelere maanden een knusse plek, waardoor je nog langer van de tuin kunt genieten.

Maatwerk

Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat het beste bij jouw woning past. Of je nu een veranda aan je huis wilt of een vrijstaande overkapping, wij adviseren je graag over de beste oplossing. We zorgen samen voor een plan op maat.

Ervaringsverhalen van anderen

Een aantal tevreden klanten van Shift to Solar
Review solar carport

Uiterst kundig en prettig om mee te werken

Het product en bovenal de installatie daarvan zijn heel positief bevallen. Het installatieteam was uiterst kundig, professioneel en prettig om mee te werken.
5/5
R. de Heer
solar veranda

Heel mooi geworden

Wij hebben de Solar Veranda laten plaatsen. Kan niet anders zeggen dat het heel mooi is geworden. Erg blij mee! Hele aardige, bekwame mensen die meedenken en oplossingen vinden.
4.5/5
Willem
Dubbele solar carport van hout

Geweldig! Super fijn dat het zo kon

Wij zijn super blij met onze solar carport, waar we onze elektrische auto’s kunnen stallen en opladen. Er werd met ons meegedacht en er is mooi werk afgeleverd.
5/5
Marianne
Review zonnepanelen

Soepele en professionele samenwerking

Ongeveer twee maanden geleden hebben we zonnepanelen aangeschaft bij Shift to Solar. De samenwerking verliep soepel en professioneel. Via de Semsportal app kunnen we precies zien wat de panelen opleveren, en we zijn zeer tevreden met de resultaten tot nu toe. De zonnepanelen presteren goed en we merken al een aanzienlijke besparing op onze energierekening. Ik kan Shift to Solar van harte aanbevelen.
5/5
Robert K.
logo nijhuis partner
logo heijmans partner
shell logo partner
solar logo partner
Logo windesheim partner
Logo provincie overijssel partner

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de werkwijze van Shift to Solar

Welke zonnepanelen komen op de veranda?

De kwaliteit van zonnepanelen kan sterk variëren en je wil natuurlijk dat de zonnepanelen op jouw veranda of overkapping zo lang mogelijk meegaan.  Bij Shift to Solar maken we gebruik van de hoogste kwaliteit glas-glas zonnepanelen. Waar andere panelen vaak een kunststof achterkant hebben, bestaan deze volledig uit glas.  De doorzichtige glas-glas panelen behalen daarom een 25% hogere energieopbrengst en hebben een 30 jaar productgarantie.

Hoe groot mag een overkapping zijn zonder vergunning?

In veel gevallen heb je geen vergunning nodig. Een vrijstaande overkapping in Nederland mag vergunningvrij maximaal 3 meter hoog zijn. Plaats je de terrasoverkapping aan huis, dan mag deze maximaal 0,3 meter boven de eerste verdiepingsvloer uitkomen met een maximale hoogte van 4 meter. Het is echter altijd raadzaam om bij je gemeente te informeren naar de specifieke regelgeving.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.