Zonnepanelen particulier

Verduurzamen en besparen

zonnepanelen dak woning

Zonnepanelen met een aantrekkelijk rendement

Verduurzamen en geld besparen? Investeer nu als particulier in zonnepanelen en profiteer binnen 8 weken van jouw eigen, duurzame energiebron. Door het plaatsen van zonnepanelen verlaag je je energierekening, verbeter je de duurzaamheid van jouw woning en draag je bij aan een circulaire wereld. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en onze specialisten nemen contact met je op over de mogelijkheden van jouw dak.

  • Lagere energierekening
  • Beter energielabel woning
  • Vermindering C02-uitstoot
  • Aantrekkelijk rendement
zonnepanelen dak

Waarom particulieren kiezen voor
de zonnepanelen van Shift to Solar

Besparen op energiekosten

Met eigen zonnepanelen ben je minder vatbaar voor fluctuerende energieprijzen. Dat geeft rust en zie je maandelijks terug in je energierekening.

Korte terugverdientijd

Met de huidige tarieven is de gemiddelde terugverdientijd tussen 5 en 10 jaar voor particulieren. Vandaag investeren betekent morgen besparen.

Installatie door experts

Een correct en veilige installatie is erg belangrijk. De installateur zal dan contact opnemen voor het doornemen van jouw situatie en het maken van een afspraak.

De beste kwaliteit glas-glas zonnepanelen

De kwaliteit van zonnepanelen kan sterk variëren, en als particulier wil je natuurlijk dat de investering zo lang mogelijk meegaat. Bij Shift to Solar maken we gebruik van de hoogste kwaliteit glas-glas zonnepanelen. Waar andere panelen vaak een kunststof achterkant hebben, bestaan deze volledig uit glas. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Een lange levensduur en 30 jaar productgarantie
  • Minimale degradatie, waardoor de energieopbrengst optimaal blijft
  • Hoogwaardige materialen met een 25% hogere energieopbrengst

Zonnepanelen particulier binnen 8 weken.

Onze specialisten staan voor je klaar

Shift to Solar is de marktleider op het gebied van solar overkappingen voor elektrische auto’s en microverkeer. Wij plaatsen zonnepanelen op allerlei soorten daken. Doordat zonnepanelen bij ons grotendeels op voorraad zijn kunnen we binnen 8 weken leveren.

Onze specialisten helpen jou het beste uit jouw dak te halen met zonnepanelen. Maximaal profiteren van zonne-energie is het doel. Zo bespaar jij het meest op jouw energierekening.

Interesse?

Wil je zonnepanelen laten plaatsen door Shift to Solar? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten. Wij nemen dan per mail of telefoon contact met jou op.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.