Zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen voor jouw bedrijf of vereniging

zonnepanelen dak MKB

Zonnepanelen met een aantrekkelijk rendement

Is jouw bedrijf of vereniging toe aan verduurzaming? Door te investeren in zonnepanelen, investeer je niet alleen in het milieu, maar ook in de efficiëntie van je bedrijfsvoering.

Met onze ruime ervaring in solar oplossingen pakken we elk project aan, groot of klein. We zorgen voor maatwerk dat aansluit bij jouw specifieke wensen. Daarnaast profiteer je met zonnepanelen tot wel 25 jaar lang van de voordelen van duurzame energie.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Onze adviseurs staan voor je klaar. 

zonnepanelen dak

Waarom Shift to Solar voor jouw bedrijf?

Persoonlijk advies

Wij geven jou graag persoonlijk advies over onze producten, installaties, subsidies en belastingvoordelen.

Maatwerk

Wij denken altijd met jou mee om zo tot een oplossing te komen die perfect aansluit op jouw zakelijke situatie.

Installatie door experts

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en experts op het gebied van laadoplossingen met zonnepanelen.

Subsidies voor zakelijke zonnepanelen

In Nederland zijn er diverse subsidies en fiscale voordelen die het voor bedrijven aantrekkelijker maken om te investeren in zakelijke zonnepanelen.

Denk hierbij aan regelingen zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++), die beide zorgen voor aanzienlijke belastingvoordelen. Ook kleinere incentives zoals de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA) helpen de kosten te verlagen.

Wil je weten of jouw investering in aanmerking komt voor de fiscale voordelen? Laat je adviseren door ons. Zo weet je zeker dat jij het maximale uit jouw bedrijfsdak haalt.

Zonnepanelen op je bedrijfspand

Onze specialisten staan voor je klaar

Shift to Solar levert maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de beste oplossingen voor jouw organisatie te vinden. De opties voor zakelijke zonnepanelen zijn veelzijdig. Je kunt hierbij denken aan zonnepanelen op bedrijfsdaken, maar ook aan installaties op carports en fietsenstallingen.

Kies je voor Shift To Solar? Dan kies je voor innovatieve, slimme oplossingen en een partij die altijd met je meedenkt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.