Lader voor elektrische fiets

Elektrische fietsen, ze zijn er in allerlei soorten en maten:

  • Dames- en herenfietsen;
  • Bakfietsen;
  • Stadsfietsen;
  • Sportfietsen;
  • En nog veel meer.

Al deze fietsen verschijnen van verschillende merken. Super handig, hierdoor is er voldoende keuze voor iedereen om de best passende fiets te kunnen aanschaffen. Deze merken maken ook allemaal gebruik van hun eigen type lader. Op zich geen probleem, wanneer je de fiets gewoon thuis oplaadt. Als je voor maar 1 type elektrische fiets een lader hebt, maar deze wilt aanbieden voor verschillende fietsen, is dit met een reguliere lader niet mogelijk. Hiervoor is een reguliere lader voor een elektrische fiets niet voldoende en heb je dus een universele lader nodig.

Universele opladers voor elektrische fiets

Universele elektrische fietsladers zijn dé oplossing voor dit probleem. Door middel van deze laders is het mogelijk om alle (!) elektrische fietsen op te laden door middel van dezelfde oplader. Dit scheelt een hoop gedoe met verschillende snoeren, opbergruimte, zoeken en geld!

Hoe werkt een universele fietslader?

Er is een belangrijk punt waarbij moet worden stilgestaan bij het aanschaffen van opladers voor elektrische fietsen. Het voltage mag namelijk niet hoger zijn dan de aanbevolen hoeveelheid. Bij een verkeerde lader is het mogelijk dat de accu hierbij wordt aangetast. 

Het aantal ampères mag wel hoger zijn. Hoe hoger het aantal, hoe sneller de accu opgeladen is. Hierbij moet ook echter worden opgelet dat er niet te vaak een snellader wordt gebruikt. Dit kan op de lange termijn ook de accu aantasten. 

De Hive ‘n Drive van Shift to Solar zorgt ervoor dat jouw e-bike of zelfs step opgeladen kan worden, welke soort je ook hebt. Alle benodigde kabels zitten bij Hive ‘n Drive inbegrepen. Hierdoor kan iedere gast de elektrische fiets snel, gemakkelijk en veilig opladen. 

Subsidie oplaadpunt elektrische fiets

Bedrijven investeren steeds meer en vaker in het verduurzamen van het kantoor. Maatschappelijk heeft dit zo z’n voordelen, maar ook fiscaal. Op termijn bespaar je enorm op de energiekosten door te investeren in duurzame energie. De aanschaf van een overdekte fietsenstalling kan veel geld kosten, maar gelukkig is het mogelijk om subsidie te krijgen om een oplaadpunt voor elektrische fietsen te realiseren. In het geval van Shift to Solar gaat het dan dus om het realiseren van een fietsenstalling met zonnepanelen én oplaadpunten voor iedere soort elektrische fiets!

Hulp nodig bij je Solar oplossing?

Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact op en ontvang een op maat gemaakte offerte
Juliet Siebelink
Medewerker Shift to Solar
Delen
© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.