- Shift to Solarlogo shift to solar

Slider

Shift to Solar

Iedere dag groeit de technologie; het gaat sneller dan we bij kunnen houden. Ook zo de technologie op het gebied van zonnepanelen. De traditionele zonnepanelen op het dak van een huis zijn lang niet meer de enige manier om gebruik te maken van zonne-energie. Wel is het natuurlijk een zeer goede ontwikkeling dat je een fiets accu kan opladen met een zonnepaneel. De zonnepanelen staan gekoppeld aan laders voor de elektrische fiets en de panelen dienen als dak van de fietsenstalling.

Zonnepanelen voor bedrijven

Wil je je actiever inzetten voor de verduurzaming van je bedrijf? Door te investeren in een fietsenstalling met zonnepanelen, zet je een duidelijke stap in de richting van milieubewustheid. Bovendien gaat deze verduurzaming verder dan binnen de muren van de werkvloer; je medewerkers kunnen de elektrische fiets gratis opladen tijdens werktijd. Dat is een win-win situatie! 

Zonnepanelen op maat

Voor ieder bedrijf zit er een verschil in de vraag naar de hoeveelheid stallingsruimte en zonnepanelen die nodig zijn. Shift to Solar zorgt voor oplossingen op maat, waardoor wij aan jouw vraag kunnen voldoen. 

Zonnepanelen aanschaffen met subsidie

Kort introduceren en doorlinken naar de pagina subsidie en belastingvoordeel. 

Het is mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen met subsidie. Wel moet je aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen. 

Zakelijke aanschaffing van een overdekt fiets laadstation met subsidie is mogelijk met behulp van de volgende regelingen:

  • De Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE)

  • De milieu Investeringsaftrek (MIA)

  • De Willekeurige Afschrijving Milieu-Investering (VAMIL)

  • De kleinschaligheidsaftrek (KIA)


Benieuwd of jij voldoet aan de voorwaarden voor een van deze regelingen? Neem gerust contact met ons op, wij brengen je graag in contact met een partij die met je mee kan kijken.