Solar daken

Zonnepanelen laten plaatsen

zonnepanelen dak woning

Ook zonnepanelen op jouw dak? Wij realiseren solar daken.

Schijnt de zon? Dan betekent het dat niet alleen jij kunt genieten. Shift to Solar heeft zonnepanelen voor carports, fietsenstallingen, bedrijfsdaken en woningen. Kies je voor zonnepanelen van Shift to Solar? Dan kies je voor een duurzame investering, een fijne samenwerking en een zeer aantrekkelijk rendement. Zo geniet jij nog meer van de zon.

  • Lagere energierekening
  • Snelle terugverdientijd
  • Subsidies voor bedrijven
zonnepanelen dak

Als bedrijf investeren
in zonnepanelen

Veel ondernemers weten niet dat een bedrijfsdak met zonnepanelen serieus geld kan opleveren. Uit het onderzoek ‘Zon op bedrijfsdaken’ van Over Morgen blijkt dat maar 12% van de bedrijfsdaken voorzien zijn van zonnepanelen (2021). Dat terwijl veel meer daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Ook zijn er meerdere subsidies verkrijgbaar voor bedrijven, zoals de SDE (Stimulering Duurzame Energieproductie).

Verder zijn er aftrekposten, zoals de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de energie-investeringsaftrek. Met deze aftrekposten kun je een groot deel van de investering aftrekken van de bedrijfswinst. Dit maakt het investeren in zonnepanelen zeer aantrekkelijk voor bedrijven.

Wil je weten of jouw investering in aanmerking komt voor de fiscale aftrekposten? Laat je adviseren door een van de adviseurs van Shift to Solar. Zo weet je zeker dat jij het maximale uit jouw bedrijfsdak haalt.

Zonnepanelen laten plaatsen inclusief installatie

Wil je zonnepanelen op jouw woning laten plaatsen? Naast de zonnepanelen voor bedrijfsdaken, biedt Shift to Solar zonnepanelen voor particulieren aan. Hier zijn hier geen subsidies meer voor beschikbaar, maar met de Energiebespaarlening kan je eventueel geld lenen voor de aanschaf van zonnepanelen.

Ook kun je de stroom die je overhoudt leveren aan het elektriciteitsnetwerk. Hiervoor geldt de salderingsregeling. Dit betekent dat je geld krijgt voor de stroom die jij levert aan het elektriciteitsnetwerk. Naast dat je geld bespaart op jouw eigen energierekening, verdien je dus ook geld als je energie levert. 

Waarom je moet kiezen voor
de zonnepanelen van Shift to Solar

Duurzame energiebron

Zonnepanelen wekken stroom op met behulp van zonne-energie, een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Je draagt actief bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Besparen op energiekosten

Maak optimaal gebruik van zonne-energie. Door zelf je stroom op te wekken met zonnepanelen, ben je minder vatbaar voor fluctuerende energieprijzen.

Korte terugverdientijd

Met de huidige energietarieven is de gemiddelde terugverdientijd tussen 5 en 10 jaar. Aangezien zonnepanelen een levensduur hebben van 25 tot 30 jaar, is het een investering die zeker de moeite waard is.

Subsidies en financiële voordelen

Het plaatsen van zonnepanelen kan je recht geven op diverse subsidies en fiscale voordelen, afhankelijk van bepaalde voorwaarden. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker.

Woning verduurzamen

Met zonnepanelen kun je het energielabel van je woning verbeteren. Dit verhoogt de woningwaarde, mocht je overwegen om deze in de toekomst te verkopen.

Inclusief installatie

Een correct en veilige installatie is erg belangrijk. De installateur zal dan contact opnemen voor het doornemen van jouw situatie en het maken van een afspraak.

Zonnepanelen van Shift to Solar. Snel leverbaar.

Onze specialisten staan voor je klaar

Shift to Solar is de marktleider op het gebied van slimme, duurzame oplossingen. Shift to Solar biedt niet alleen zonnepanelen voor daken aan, maar bijvoorbeeld ook solar carports en fietsenstallingen met zonnepanelen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Kies je voor Shift To Solar? Dan kies je voor innovatieve, slimme oplossingen en een partij die altijd met je meedenkt. 

Interesse?

Wil je zonnepanelen laten plaatsen door Shift to Solar? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten. Wij nemen dan per mail of telefoon contact met jou op.

© 2023 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Invoeren KWH
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.