Solar daken

Voor bedrijven en particulieren

zonnepanelen dak woning

Ook zonnepanelen op jouw dak? Wij realiseren solar daken.

Schijnt de zon? Dan betekent het dat niet alleen jij kunt genieten. Als bedrijf leveren wij hoogwaardige zonnepanelen voor carports, fietsenstallingen, bedrijfspanden en woningen. Kies je voor de zonnepanelen van Shift to Solar? Dan kies je voor een duurzame investering, een fijne samenwerking en een zeer aantrekkelijk rendement. Zo geniet jij nog meer van de zon.

  • Lagere energierekening
  • Snelle terugverdientijd
  • Subsidies voor bedrijven
  • Installatie binnen 8 weken
zonnepanelen dak

Zonnepanelen voor bedrijven.

Veel bedrijven weten niet dat zonnepanelen serieus geld kunnen opleveren. Uit het onderzoek ‘Zon op bedrijfsdaken’ van Over Morgen blijkt dat maar 12% van de bedrijfsdaken voorzien zijn van zonnepanelen. Dat terwijl veel meer bedrijfspanden geschikt zijn voor zonnepanelen.

Bovendien zijn er zakelijke aftrekposten, zoals de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de energie-investeringsaftrek. Met deze aftrekposten kun je een groot deel van de investering aftrekken van de bedrijfswinst. Dit maakt het investeren in zonnepanelen zeer aantrekkelijk voor bedrijven.

Wil je weten of jouw investering in aanmerking komt voor de fiscale voordelen? Laat je adviseren door Shift to Solar. Zo weet je zeker dat jij het maximale uit jouw bedrijfsdak haalt.

Zonnepanelen inclusief installatie.

Wil je zonnepanelen op jouw dak laten plaatsen? Naast de zonnepanelen voor bedrijfspanden, biedt Shift to Solar zonnepanelen voor particulieren aan. Hoewel er geen subsidies meer beschikbaar zijn, biedt de energiebespaarlening je de mogelijkheid om geld te lenen voor de aanschaf van zonnepanelen.

Ook kun je de stroom die je overhoudt leveren aan het elektriciteitsnetwerk. Hiervoor geldt de salderingsregeling die de komende jaren van kracht blijft. Met deze regeling krijg je geld voor de stroom die jij levert aan het elektriciteitsnetwerk. Naast dat je geld bespaart op jouw eigen energierekening, verdien je dus ook geld als je energie levert. 

Waarom je moet kiezen voor
de zonnepanelen van Shift to Solar

Duurzame energiebron

Zonnepanelen wekken stroom op met behulp van zonne-energie, een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Je draagt actief bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Besparen op energiekosten

Maak optimaal gebruik van zonne-energie. Door zelf je stroom op te wekken met zonnepanelen, ben je minder vatbaar voor fluctuerende energieprijzen.

Korte terugverdientijd

Met de huidige energietarieven is de gemiddelde terugverdientijd tussen de 5 en 10 jaar. Aangezien zonnepanelen een levensduur hebben van 25 jaar, is het een investering die zeker de moeite waard is.

Subsidies en financiële voordelen

Het plaatsen van zonnepanelen kan je recht geven op diverse subsidies en fiscale voordelen, afhankelijk van bepaalde voorwaarden. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker.

Woning verduurzamen

Met zonnepanelen kun je het energielabel van je woning verbeteren. Dit verhoogt de woningwaarde, mocht je overwegen om deze in de toekomst te verkopen.

Inclusief installatie

Een correct en veilige installatie is erg belangrijk. De installateur zal dan contact opnemen voor het doornemen van jouw situatie en het maken van een afspraak.

Zonnepanelen laten plaatsen?Snel leverbaar.

Onze specialisten staan voor je klaar

Shift to Solar is de marktleider op het gebied van solar overkappingen en duurzame oplossingen. Ons bedrijf biedt niet alleen zonnepanelen voor daken aan, maar ook solar carports en fietsenstallingen. Doordat de zonnepanelen grotendeels op voorraad zijn kunnen wij snel leveren. Kies je voor Shift To Solar? Dan kies je voor innovatieve, slimme oplossingen en een partij die altijd met je meedenkt. 

Interesse?

Wil je zonnepanelen laten plaatsen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214 of door hieronder je gegevens achter te laten. Wij nemen dan per mail of telefoon contact met jou op.

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de zonnepanelen van Shift to Solar

Welke soorten zonnepanelen heeft Shift to Solar?

Wij voorzien daken van glas-glas zonnepanelen met geïntegreerde zonnecellen. Een van de beste zonnepanelen op de markt, wat zich moet onderscheiden in het hoge rendement, het gebruik van hoogwaardige materialen en de lange levensduur. De doorzichtige glas-glas panelen behalen daarom een 25% hogere energieopbrengst en hebben een 30 jaar productgarantie.

Naast ‘gewone’ zonnepanelen bieden we nu ook FLEXIBELE zonnepanelen aan. En dat kan zomaar erg interessant zijn voor jou of je bedrijf. Want onze flexibele zonnepanelen maken duurzame energie opwekken nog makkelijker. Het voordeel van deze flexibele panelen is dat ze aan vrijwel elk oppervlak aangepast of geïntegreerd kunnen worden. Denk aan daken, gevels, campers, boten of andere creatieve locaties.

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen is momenteel 7 jaar. De terugverdientijd van zonnepanelen wordt bepaald door de balans tussen opbrengst en kosten. Dat betekent dat de exacte terugverdientijd van onze glas-glas zonnepanelen afhankelijk is van: de gemaakte kosten, de hoeveelheid zonlicht die de locatie ontvangt, het vermogen van de zonnepanelen, de energieprijs en eventuele subsidies of financiële ondersteuningen.

Onze glas-glas zonnepanelen bieden jou sowieso een hogere efficiëntie en duurzaamheid dan standaard glas-folie zonnepanelen. Dit kan leiden tot een 25% hogere opbrengst aan energie en daardoor een kortere terugverdientijd.

Hoe lang gaan de zonnepanelen mee?

Zonnepanelen hebben tegenwoordig een lange levensduur; ze gaan gemiddeld zo’n 25 jaar mee. Het is wel belangrijk om te onthouden dat de omvormer waarschijnlijk vervangen moet worden gedurende de levensduur van de panelen. Wij bieden een productgarantie en een vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar. Binnen deze periode staan we garant voor goede service en onderhoud.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Zonnepanelen blijven een rendabele keuze, ondanks de afbouw van de salderingsregeling. Met een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar bieden ze een duurzame en kostenbesparende oplossing om groene energie op te wekken en je elektriciteitsrekening te verlagen. Stel je voor dat je na 9 jaar, in het slechtste geval, genoeg hebt bespaard op je stroomkosten om je investering terug te verdienen. Aangezien zonnepanelen ongeveer 25 jaar meegaan, is de energie die ze in de resterende 16 jaar opwekken pure winst. Dit maakt zonnepanelen nog steeds een interessante optie, zelfs als je niet meer volledig kunt salderen. Door nu te investeren, profiteer je langer van de huidige salderingsregeling.

Welke subsidies zijn er voor zonnepanelen voor bedrijven?

Verschillende zakelijke subsidies voor zonnepanelen maken de investering nog een stuk aantrekkelijker:

SDE ++ Subsidie (Grootverbruikers)
De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE ++) is gericht op het stimuleren van de overstap naar duurzame energieproductie. Bedrijven ontvangen een vast bedrag per opgewekte kilowattuur (kWh) over een periode van 15 jaar, wat helpt bij het financieren van de overstap naar duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

ISDE voor zakelijke gebruikers (Kleinverbruikers)
De Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing biedt € 125 per kW gezamenlijk piekvermogen voor de verduurzaming van bedrijfsgebouwen met kleinschalige zonnepanelen installaties​.

Investeringsaftrek
Deze regeling bestaat uit verschillende aftrekopties, zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA), Milieu-investeringsaftrek (MIA), Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL) en Kleinschaligheidsaftrek (KIA). Bedrijven kunnen een deel van hun investeringskosten in zonnepanelen aftrekken van de belasting, wat leidt tot belastingvoordeel.

Salderingsregeling
Dit is een regeling waarbij bedrijven de elektriciteit die ze met hun zonnepanelen opwekken maar niet zelf gebruiken, kunnen ‘salderen’ door deze terug te leveren aan het net. Ze ontvangen dan een vergoeding die gelijkstaat aan de prijs die ze normaal voor die stroom zouden betalen. Deze regeling wordt vanaf 2025 geleidelijk afgebouwd.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Invoeren KWH
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.