- Shift to Solarlogo shift to solar

Slider

Shift to Solar

Zon op het dak

Duurzame investering, fijne samenwerking en een zeer aantrekkelijk rendement. Zowel zakelijk als particulier. 

 • Schijnt de zon? Dan betekent het dat niet alleen jij kunt genieten. Shift to Solar heeft zonnepanelen voor carports, fietsenstallingen, bedrijfsdaken en particulieren. Kies je voor zonnepanelen van Shift to Solar? Dan kies je voor een duurzame investering, een fijne samenwerking en een zeer aantrekkelijk rendement. Zo geniet jij nog meer van de zon.

 • Zonnepanelen voor bedrijfsdaken

  Zonnepanelen voor bedrijfsdaken

  Veel ondernemers weten niet dat een bedrijfsdak serieus geld kan opleveren. Uit het onderzoek ‘Zon op bedrijfsdaken’ van Over Morgen blijkt dat maar 12% van de bedrijfsdaken voorzien zijn van zonnepanelen (2021). Dat terwijl veel meer bedrijfsdaken geschikt zijn voor zonnepanelen. Ook zijn er meerdere subsidies verkrijgbaar voor bedrijfsdaken met zonnepanelen, denk bijvoorbeeld aan de SDE (Stimulering Duurzame Energieproductie).

  Verder zijn er aftrekposten, zoals de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de energie-investeringsaftrek. Met deze aftrekposten kun je een groot deel van de investering aftrekken van de bedrijfswinst. Dit maakt het investeren in zonnepanelen zeer aantrekkelijk voor bedrijven. Wil je weten of jouw investering in aanmerking komt voor de fiscale aftrekposten? Bekijk dan de milieulijst van de RVO, of laat je adviseren door een van de adviseurs van Shift to Solar. Zo weet je zeker dat jij het maximale uit jouw bedrijfsdak haalt.

  Ik heb interesse
 • Zonnepanelen voor particulieren

  Zonnepanelen voor particulieren

  Naast de zonnepanelen voor bedrijfsdaken, biedt Shift to Solar zonnepanelen voor particulieren aan. Hier zijn hier geen subsidies meer voor beschikbaar, maar er zijn wel een hoop andere voordelen. Bij het aanschaffen van zonnepanelen kun je als particulier gebruikmaken van een energiebespaarlening. Ook kun je de stroom die je overhoudt leveren aan het elektriciteitsnetwerk. Hiervoor geldt de salderingsregeling. Dit betekent dat je geld krijgt voor de stroom die jij levert aan het elektriciteitsnetwerk. Naast dat je geld bespaart op jouw eigen energierekening, verdien je dus ook geld als je energie levert. 

  Heb je zelf geen dak waar zonnepanelen op kunnen? Dan kun je ook mee investeren in zonnepanelen voor andere daken. Dit kunnen daken zijn van particulieren, maar ook van bedrijven of instellingen. Je kunt dan aanspraak maken op de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE). Houd er wel rekening mee dat er subsidierondes zijn. Dit betekent dat je soms rekening moet houden met een wachttijd, voordat je een subsidie kunt aanvragen. 

  Contact opnemen
 • Zonnepanelen van Shift to Solar

  Zonnepanelen van Shift to Solar

  Shift to Solar is de marktleider op het gebied van slimme, duurzame oplossingen. Shift to Solar biedt niet alleen zonnepanelen voor daken aan, maar bijvoorbeeld ook solar carports en fietsenstallingen met zonnepanelen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Kies je voor Shift To Solar? Dan kies je voor innovatieve, slimme oplossingen en een partij die altijd met je meedenkt. 

 • Interesse?

  Interesse?

  Geïnspireerd geraakt door de diensten van Shift to Solar? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Dit kan via ons vaste telefoonnummer 0529-700214, of door hieronder je gegevens achter te laten. Wij nemen dan per mail of telefoon contact met jou op.

  Neem contact op