Carport aan huis

Beschut parkeren

carport

Carport aan huis. De ideale investering voor jouw auto

Overweeg je een carport aan huis? Als je de ruimte hebt, is een carport een goede manier om je auto te beschermen. Shift to Solar helpt je graag bij het realiseren van een houten of stalen carport aan huis. Wij leveren maatwerk en kijken altijd naar de beste optie voor jouw woning. Ook kun je door ons zonnepanelen op jouw carport laten plaatsen. Zo wek je niet alleen duurzame energie op, maar bespaar je ook aanzienlijk op de energierekening.

  • Geschikt voor iedere (elektrische) auto
  • Houten of stalen constructie mogelijk
  • Gemaakt van volledig recyclebaar materiaal
  • Bestand tegen slechte weersomstandigheden
houten carport aan huis

Waarom kiezen voor Shift to Solar

Persoonlijk advies

Een carport aan huis is meer dan alleen een parkeeroplossing. Wij geven jou graag persoonlijk advies over al onze producten.

Maatwerk

De oplossingen van Shift to Solar zijn altijd maatwerk. Wij kijken samen naar de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen.

Installatie door experts

Een correct en veilige installatie van een carport is erg belangrijk. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en experts op het gebied van laadoplossingen.

Wat kost een carport aan huis?

Misschien ben je benieuwd naar de kosten. Iedere woonsituatie is anders en je hebt natuurlijk bepaalde wensen voor een carport aan huis. Het wel of niet laten plaatsen van zonnepanelen heeft invloed op de prijs, maar de huidige 0% btw-tarieven zijn heel gunstig.

Shift to Solar installeert binnen 8 weken een carport aan huis, inclusief zonnepanelen, vanaf € 9.995 excl. btw. Vraag een offerte aan om snel meer duidelijkheid te krijgen over de exacte kosten.

Bij Shift to Solar bieden we ook doe-het-zelf-pakketten aan. Dit houdt in dat je bij ons alle materialen en benodigdheden aanschaft voor het bouwen van een carport aan huis.

Bescherming én energieopwekking

Energie wordt steeds duurder. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om niet alleen een carport te plaatsen, maar deze ruimte ook extra te benutten met zonnepanelen. De energie die wordt opgewekt voldoende zijn om een deel van of zelfs het hele huishouden van stroom te voorzien.

Bij Shift to Solar installeren we glas-glas zonnepanelen met een aantrekkelijk rendement. Als je een elektrisch voertuig hebt of overweegt er een aan te schaffen, kunnen de zonnepanelen direct worden gebruikt om je auto op te laden.

Maatwerk

Wil je een solar carport aan huis? Shift to Solar levert maatwerk. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over wat het beste bij jouw woning past. Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan. Onze complete zonnepanelen sets zijn momenteel grotendeels op voorraad!

Ervaringen van anderen

Tevreden klanten van Shift to Solar
solar fietsenstalling installeren

Binnen 8 weken, wat een top service

Op het bedrijventerrein hebben wij een solar fietsenstalling laten plaatsen door Shift to Solar. Het hele traject van offerte, ontwerp, plaatsing en monitoring verliep uitstekend. We zijn erg blij met de snelle oplevering. Voor ons een zorgeloos traject door een vertrouwde partij.
4.5/5
Sander
Dubbele solar carport van hout

Geweldig! Super fijn dat het zo kon

Wij zijn super blij met onze solar carport, waar we onze elektrische auto’s kunnen stallen en opladen. Er werd met ons meegedacht en er is mooi werk afgeleverd.
5/5
Marianne
Review solar carport

Uiterst kundig en prettig om mee te werken

Het product en bovenal de installatie daarvan zijn heel positief bevallen. Het installatieteam was uiterst kundig, professioneel en prettig om mee te werken.
5/5
R. de Heer
logo nijhuis partner
logo heijmans partner
shell logo partner
solar logo partner
Logo windesheim partner
Logo provincie overijssel partner

Meestgestelde vragen

Kom meer te weten over de werkwijze van Shift to Solar

Hoe groot mag een carport zijn zonder bouwvergunning?

Zonder vergunning mag de carport niet hoger dan 3 meter zijn. De exacte regels en voorwaarden kunnen variëren per gemeente. Daarom is het altijd raadzaam om bij uw lokale gemeente te informeren naar de specifieke regels en voorwaarden voor het bouwen van een carport zonder vergunning.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een carport?

Een gemiddelde auto heeft een parkeerplek nodig van ongeveer 2,5 meter breed en 5 meter lang. Een enkele carport zou daarom minimaal deze afmetingen moeten hebben, maar vaak ligt dit een stuk ruimer. Je moet rekening houden met extra ruimte om gemakkelijk in en uit te kunnen stappen en om de carport te kunnen plaatsen. De minimaal aanbevolen afmetingen voor een carport zijn 3 bij 6 meter (18 m²). Twijfel je over de mogelijkheden? Wij voorzien je graag van advies.

Hoe lang gaat een carport mee?

De levensduur van een carport, of deze nu van hout of staal is gemaakt, hangt af van verschillende factoren. Een goed onderhouden carport kan 20 tot 40 jaar of langer meegaan. Regelmatig schilderen of beitsen en het behandelen van het hout tegen insecten en schimmels kan de levensduur verlengen. Een stalen carport gaat gemiddeld langer mee dan een houten exemplaar.

Wat zijn de voordelen van een carport aan huis?

  • Een carport beschermt voertuigen tegen schadelijke weersomstandigheden.
  • Een carport biedt gemak bij het in- en uitstappen, vooral tijdens slecht weer.
  • Het toevoegen van een carport kan de waarde van een woning verhogen.
  • Carports kunnen gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid, bijvoorbeeld met zonnepanelen.

Van welke materialen worden carports gemaakt?

Carports kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, waaronder hout, metaal, aluminium en kunststof. Bij Shift to Solar kun je kiezen tussen hout en staal. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, zitten er verschillen in de kosten, levensduur en uitstraling van de carports. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

© 2024 Shift to Solar - Made by Tatof.nl Privacy voorwaarden |
Offerte aanvragen Je kunt bij ons ook direct een offerte opvragen. Wij komen dan binnen 5 dagen met een bijpassende offerte bij jou terug. Offertes zijn 14 dagen geldig na ontvangst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in*
Materiaal
Aantal parkeerplekken
Bouwpakket
Invoeren KWH
Hoe ben je bij Shift to Solar terechtgekomen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.